vrijdag 7 december 2018

Kerstsamenzang 2018


Kerstsamenzang

Woensdag 12 december 2018 is er weer een interkerkelijke samenzang.
Wij zijn te gast bij De Wulverhorst in Oudewater. Om 19.00 uur beginnen we, in de Tuinzaal, met een kopje koffie met wat lekkers er bij. En om 19.15 uur zullen we gezamenlijk bekende kerstliedjes zingen, onder begeleiding van het voor deze gelegenheid samengestelde Fluitensemble.
Er is dit jaar ook weer een optreden van het Schuylenburchtkoor onder leiding van Peter den Hertog met piano begeleiding door Jannie Besteman. Zij zullen 6 minder bekende kerstliederen ten gehore brengen.
Ook zal er een lezing zijn en de overweging is van pastor Frank Burgers.
Dit is een prachtige gelegenheid om vast in de Kerstsfeer te komen.
Daarom nodigen wij iedereen uit, aan religie gebonden of niet, om met ons mee te vieren en te zingen, op weg naar kerstmis!








Dan nu een impressie van deze viering:

Het schuylenburcht koor gaf voor het laatst een uitvoering onder deze naam, voortaan gaan zij verder onder de naam Seniorenkoor.

De tuinzaal van De Wulverhorst had voor deze gelegenheid ook een heel ander aanzien gekregen, er stond geen stoel of tafel meer op zijn vaste plek. Er was nu royale ruimte gecreƫerd voor de rolstoelen. Ook het geluid van het koor kwam nu goed de zaal in. Pastor Frank Burgers had een mooie overweging en stak met zijn zegenbede aan het einde iedereen nog eens extra een hart onder de riem.